zaterdag 25 januari 2014

EEN NIEUWE HUISGENOOT


Wekenlang hebben wij met smart op deze prachtige pup gewacht. Vandaag was het ein-de-lijk zo ver. Het schattige beestje is nu zeven weken oud en wij mochten 'm mee naar huis nemen. Vanaf vandaag komt de kleine Sam bij ons wonen. How awesome.



Boer Jasper heeft de afgelopen weken goed voor hem gezorgd en nu is het aan ons om dit diertje een mooi, warm en liefdevol leven te geven. Het voelt echt alsof we een klein baby'tje in huis hebben. Iedereen is smoorverliefd. We willen de pup wel goed opvoeden en houden ons dus ook strikt aan de regels die boer Jasper ons heeft aangeraden.


Er is vandaag al veel 'kraamvisite' op bezoek geweest en natuurlijk konden de beschuitjes met muisjes niet ontbreken. Delicious.


Onze - inmiddels bejaarde - poes Beau reageert tot nu toe heel kalm en goed. Beau is een echte lady, een tikkeltje arrogant en is snel jaloers. Het is nog even spannend hoe het verder gaat, maar zolang we Beau genoeg aandacht blijven geven komt het vast allemaal goed. De blik in haar ogen zegt genoeg.


Heerlijk om zo'n lief beestje in huis te hebben. Voorlopig wordt het alleen nog maar even kroelen, maar ik heb nu al zin om lekker met Sammie te wandelen.

Liefs,
Amanda

4 opmerkingen:

Leuk dat je een berichtje achter laat. Thanks!